Vi söker nu efter en redovisningskonsult!

Om tjänsten

Vi söker dig som vill komplettera vårt team och arbeta heltid eller deltid som redovisningskonsult på vårt nyöppnade kontor på Grev Turegatan i Stockholm.

Du kommer att arbeta och ansvara för löpande bokföring, avstämningar, redovisning av moms och arbetsgivaravgifter, löner, årsbokslut och inkomstdeklarationer. Detta med våra kunduppdrag i varierande branscher.

 

Din profil

Du bör ha flera års erfarenhet av redovisningsarbete och goda kunskaper inom området, gärna att du har arbetat på redovisningsbyrå tidigare. Ett plus är om erfarenhet inom löne­administration finns, men det är inget krav.

Du bör vara ansvarstagande, strukturerad och ha god social kompetens. Det är viktigt att kunna skapa ett förtroende hos dina kunder och kollegor. Du skall trivas i en rådgivande roll, vara lösningsfokuserad och ha tydligt kundfokus.

Vidare är du en lagspelare, som hugger i där det krävs och tycker om att supporta.

Kunskap inom Officepaketet och övriga redovisnings- och administrationsprogram behövs. Samt ett krav är att du skall kunna uttrycka dig i både tal och skrift på svenska.

Urval och intervjuer sker löpande, så ansök gärna idag direkt till vår mejladress ­­platsansokan@barab.nu.

För de med allergier så kan jag upplysa om att vi har hund på kontoret.

Välkommen att söka till oss!

 
Annika Ahrgren

BARAB Redovisning AB

Är du nyfiken på oss?

Jag är mycket nöjd med BARAB och känner mig trygg med att de sköter vår redovisning på ett effektivt och bra sätt. Dom är också lyhörda och ger snabb respons.

Isak Nilsson

VD, Snille Bemanning

BARAB Redovisning AB
Grev Turegatan 26, 2 tr
114 38 Stockholm

Lärjungevägen 4
136 69 Vendelsö

08-741 30 75

info@barab.nu

© BARAB Redovisning AB